Tapeter & tavlor

sovrum

Jag och mina hobbies. Gillar att göra allt. Tapetsera är en riktig favorit. På sovrumsväggen fick jag prova på att tapetsera tapeten liggande. Jag var lite nervös över hur det skulle fungera med tavlor på en fondvägg som denna. Fungerar bra tycker jag. Sen älskar jag svartvita foton och tycker de gör sig helt klart bäst på väggen. Flickornas fötter formade vi i play doh lera och hällde sedan gips i formen. Härligt minne att ha på väggen nu när flickorna blivit lite äldre!

fotavtryck

3 reaktioner på ”Tapeter & tavlor

    • Hej! Vad roligt att du gillade den. Nu är jag bortrest på semester och har inte möjlighet att checka namnet på den. Den är inköp på Gottby Matt & Tapet. Visar du bilden för Tuija som jobbar där kan hon garanterad peka ut från vilken tapetbok den är. Hon finns på Åland. Men du hittar nog numret på nätet. Hör gärna av dig igen annars så hjälper jag dig. Kostnaden minns jag inte riktigt! ///Camilla

  1. tack för svaret. Bor själv i Malmö men söker på Gottby matt och tapet ska jag se om jag kan fina den. Tyckte den var jätte snygg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s