Huset är äntligen målat

Huset södra

Om några dagar börjar min efterlängtade semester. Att måla huset under semestern har inte ingått i mina planer. Därför startade jag målningsarbetet i mitten på maj för att vara ute i god tid. Denna sommar är det 10 år sedan Elementbyggen monterade upp huset och vi kunde måla det. Så nu var det dags igen. Huset är grundmålat och strykt med Vinha för 10 år sedan. Så valet av färg föll sig naturligt. Vinha är suverän tycker jag.

Så nu har jag balanserat på stege, på taket och bänkar. Viftat bort getingar uppe på taket, tappat ut pytsen över altanen och annat skoj som händer när man målar. Endast högsta delen av norra gaveln kvar ( dit vi behöver hyra skylift ) Men det allra viktigast är att jag är nöjd!

Huset västra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s