Strandboden

Strandboden

Vi håller som bäst på med vår strandbod. Idag fick vi in både fönster och skjutdörrar. Tanken är att lägga panel på insidan och få in en soffa dit. Skön myshörna där man inte behöver fundera på vädret så mycket. Inspirationen på strandboden fick vi på http://www.jabo.se och modellen Rosenlund 15m2. Fönster och skjutdörrar från http://www.skanskabyggvaror.se.

Fortsättning följer….

Strandbod 2

Nu har vi även fått räcken klart utvändigt vid strandboden samt oljat golvet och fått taket målat. Nu återstår endast lite elarbeten och den vita väggpanelen. Medan mannen min har spikat har jag hämtat hem lite skog. En gammal ”EN” skall upp på väggen sen för att fungera som handdukshängare. Coolt blir det!

Räcke

Insidan av Boden

Klädhängare

Fortsättning följer…..

2 reaktioner på ”Strandboden

  1. Å vad fint ni har det! Jag vill också ha en strandbod. Och en utegrill.

    Vi håller på och röjer ur skullan nu, och ska på olika sätt göra oss av med gamla saker, kitschiga saker, snygga saker, IKEA-saker och allt däremellan. Hojta till om du vill komma och botanisera.

    • Hej
      Tack, vad roligt. Självklart vill jag komma och kika. Jag hittar säkert något fynd man kan förvandla lite. Gillar att fixa och måla såklart. Säg till när vi får komma.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s