Grill med fiskrök

Grill o fiskrök

Laga mat vill jag gärna göra ute när det är sommar. Äter inne gör vi bara om det regnar. Vår grillsäsong börjar tidigt och fisk röker vi året runt. Mest sik får vi i Kajtoviken. Vi gjorde grunden samtidigt som vi lade plattorna vid uteplatsen. Min man murade upp allt med lecablock. Han gjöt även bänkskivor i betong som skall tåla lite regn och snö. Det finns plats för kol, sophink, ved och mat. Det som jag själv gillar är smides krokarna som är inhandlade hos SmeJohan på Högbobruk.

http://www.smejohan.se/

Grillen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s