Sjöboden

Sjöbod1

Blåsigt mest jämt. Tog och städade ur våran sjöbod när det inte är beachväder. Sjöboden är inklämd bland granar några meter från bryggan och vattnet. Här samsas flytvästar, fiskeprylar och annat som hör sjölivet till.

Sjöbod2

Den byggdes av byggkillar som gick på Ålands yrkesgymnasium och blev flyttad till oss för några år sedan. På utsidan går takfoten längre ut för att det skall finnas tak över bänken när man rensar fisk. Diskbänken kan sen vikas undan när man hänger upp näten. Rätt praktisk.

Sjöbod3

Och inte kan man låta gamla fiskenät och andra prylar ligga och bli dammiga. Vi inredde det oanvända hörnet för att få lite ”äkta” fiskekänsla.

Sjöbod4

Lanterna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s