Myskväll med yngsta dottern…

Owl

Det har varit minstingens dag idag. Hon har fått välja allt. Syrrorna sover borta så det har bara varit vi. Sist på kvällens agenda var att måla. Hittade lite inspiration på nätet och Miranda var nöjd. Resultatet blev rätt okej och hennes nu allra bästaste, finaste, ”ugglis” fick en ram och plats på väggen i hennes rum. En timme med mys vid köksbordet var allt som behövdes. Nu sover hon gott…..i mammas och pappas säng såklart.

Owl 2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s