Skönt med lite semester!

Jag har legat lågt de senaste månaderna. Som alltid på hösten. Det blir mörkt och vi har ännu inte fått någon snö. Vi bokade en resa till Fuerteventura, Corralejo över jul och nyår. Underbart skönt har det varit att bara få slappa, sola och äta i lugn och ro. Varva ner och tanka D-vitamin. Vi gjorde en utflykt till Lanzarote, Playa Blanca en dag. Enkelt att ta sig dit med båt. Mitt första intryck var att de hade så otroligt rent överallt. Inne i stan på shoppinggatan och vägen ner mot stranden. Ja det var rent. Corralejo hade massor av utbud och härliga stränder. Men i Playa Blanca kan de städa. Härligt att se!

Playa Blanca

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s