Framför eller bakom kameran?

Jag är en person som alltid är bakom kameran. ALLTID. Ibland kan man undra om jag var med på familjesemestern :-). Jag är själv utbildad inom foto och har arbetat en kort tid som studiofotograf. Det blev inte mer än så och idag fotar jag mest på fritiden.

Sent i somras fick jag en fix idé att ge några bilder på mig (ego som jag är) i julklapp till min familj. Tanken blev idé och fotograf bokades. Otroligt härligt att se denna tjej ”in action” bakom kameran när man själv står framför. Massor med idéer och nya funktioner testades. Detta är en självklar favorit. Jag vill påpeka att jag står i en mycket mörk del av skogen där hon har belyst upp skogen med blixten. Så jäkla skön! Jessica Lund http://www.baksomfram.com har talang!

Camilla Åkerholm

2 reaktioner på ”Framför eller bakom kameran?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s