Våren känns nära….

IMG_3026

Jamen nu är det nära. Våren. Isen har äntligen släppt i Kajtovik och de sista tunna flaken är på väg att driva ut på Lumparn. Jag vill ut för att möta våren. Men än är det lite för kallt här hos oss. Lite blåsippor har vi skymtat i skogsgläntan. Men allt annat känns kalt.

Ett uterum att som vi snart kan börja använda igen och andra nya projekt att ta itu med. Detta kommer att bli ett av mina mest spännande projekt:

IMG_3028
Ni får föreställa er tunnan, i samma gråa nyans ni ser bredvid. Med stora svarta siffror som visar koordinaterna för tomten. Fylld med jord. Uppe i kanten skall elefantgräs växa. Wow tänker jag. Det blir snyggt….Nåå, vi får väl se hur det blir.

På andra sidan viken växer nya drömmar fram. Ett hus. Stort och ståtligt. Snyggt blir det. Jag gissar att Gingsjö kommer att njuta av många härliga sommarkvällar vid sin strand. Nu längtar jag till sommaren…och till liv och rörelse i viken.

IMG_3030

2 reaktioner på ”Våren känns nära….

 1. Blir jättefint med koordinaterna, som allt annat ni fixar med. Nu ser det ut som du har planterat björkar i cementringen ;).
  //Jenny

  • Hej
   Vad roligt med lite feedback. Jag lovar att det kommer en uppdaterad bild när jag sätter igång. Och jo nu ser jag att det ser ut som vi planterat björkar i den. Ha ha.
   // Camilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s