Mera ego in i hemmet

rese_tavla.indd

För några veckor sedan startade jag ett nytt projekt. Idag fick jag hämta konstverket. Utskrivet på plåt hos Cainby. Alltid lika härlig känsla att få se när man fixat något själv.

Ni som känner mig vet att jag inte sätter vad som helst på väggarna. Allt har en historia. Detta blev familjens gemensamma tavla. Ett konstverk med platser och minnen från det jag träffade min man. Platser som jag tillbringat med honom eller hela familjen. Datum för speciella händelser.
Tavlan är en del av historien från oss.

homemade

En reaktion på ”Mera ego in i hemmet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s