Lite fix till vår Pergola

Lata dagarna har börjat. Jag är äntligen fått känna mig lite delaktig i projekten igen. Det har inte funnits så mycket ork från min sida när man har jobbat hela dagarna. Startade med att måla en låda vi skall ha nere i pergolan. Lådan passade perfekt in i tomrummet och soffan används redan flitigt.

IMG_3669

IMG_3680

Mannen har byggt bordet klart och målat det. Bordet blev byggt enligt måtten från en gammal glasskiva vi hade över.

IMG_3670
Sen har jag lite svårt att slita blicken från vår underbara klematis som blommar så vackert just nu. Och kidsen är nöjda när solen kikar fram. Då är det simhopp de övar på. Även grannflickan är med och hoppar.

IMG_3675
Nog blir det en sommar i år igen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s