Snickra ett eget utebord i trä

Då dagarna blir långa och värmen sätter in…är skuggan skön och härlig. Min man har spikat i carporten och jag som gillar solen har mest lekt badvakt nere vid stranden. Jag fick lite solbränna och mannen fick ihop ett bord. Var med på ett hörn denna gång med att kolla in att det blev bra virke som skulle användas. Sen fick jag lasera skivan och måla bordsbenen. Låt mig tillägga att jag lyckades spilla ut en del av färgburken över mig och altanen innan jag var klar. Men hur fint blev det ändå inte 😉 Stommen är målad med Vinha och skivan med en svart pinotex.

IMG_3861

IMG_3862

Lite blomsterarrangemang får jag ihop under dagarna. Där är det bara vatten som kan spillas ut 😉 Och just nu blommar alla våra liljor så vackert.

IMG_3860

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s