Glasburkar får nytt liv…

I hemmets lugna vrå hittade jag lite pyssel att göra. Jag har genomgått en rätt stor operation och får inte lyfta tungt och skall vila mellan varven. Det går ju sådär. Mitt i vilan kikade jag på Pinterest och hittade inspiration igen. I skåpet letade jag fram glasburkar. Det vi behövde till var snöre och lite lack. Jag tog båtlack för det var det vi hade hemma. Nu har jag fixat burkar för snoddar, spännen, ljuslyktor med mera. Coolt att kunna återanvända!

IMG_4124
Lacket har jag använt för att inte snöret skall gå upp runt burken.

IMG_4121

IMG_4110
Nere i vår pergola hänger det nu fyra ljuslyktor mellan bjälkarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s