Å för Åkerholm

Har du släktforskat? Själv var jag 21 när jag började släktforska. Jag gillar det skarpt. Tyvärr har jag inte prioriterat det särskilt mycket efter mina barn föddes. Jag blev lite lätt beroende. Bara ett steg till…syndromet. Största hemlisen jag hittade var att jag och min man kommer båda från Brommelssläkt i Övermark. Första snubben man talade om där hette Jakob och var född 1580. Adligt? Näää, men jordnära människor. Det kan vara därför jag gillar trädgården så mycket.

I början av semestern fixade jag virke till ett nytt projekt. Men efter operationen blev projektet lite för tungt att lyfta så mannen har fått snickra lite åt mig.

Å för Åkerholms. Tavlan är målad med vanlig Vinha för att kunna stå ute hela vintern. Du kan alltså se den när du kommer båtvägen eller skridskovägen. 😉

IMG_4263

IMG_4261

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s