Här sitter vi stadigt…

Tidigt i sommar lade jag in en beställning på en sittplats till vår brygga. En bänk där jag kan sitta och njuta med mitt morgonkaffe. En sittplats som är kvar när jag kommer ner och som inte blåst bort med vinden och som klarar sig från stark nordanvind.

Allt hinner vi inte med på en sommar. Så vi har utnyttjat hösten lite. Nu är den klar. Snickrad av virke och stommen gjuten av leca, rappad och målad. Nu välkomnar jag flera fina höstdagar då viken ligger stilla och jag kan njuta av mitt kaffe. Det finns ju även plats för två, eller tre… 😉

DSC_0027

DSC_0025

DSC_0021

Jag tror jag skall lägga in en beställning på ett litet bord också. Men det känns som mannen min är värd lite vila i vinter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s