Glad Lilla Jul!

Det är nära nu. Mina tre töser kan snart börja räkna ner. Julklappskalendern rullas fram. I den lägger tjejerna sina önskelistor till tomten. Ikväll hoppas vi på att tomtenissen är ute och kollar läget hos oss. Med lite tur fyller han lådan med lite småklappar som håller barnen lugna fram till jul. 😉 Tre töser delar på kalendern, så det är ett paket var tredje dag. Kanske han lämnar något annat smått och gott också. Vi håller tummarna…

Vår julklappskalender är några år gammal och är tillverkad av en vinlåda i trä. Hjul är monterade så man slipper bära den. Med lite färg, tomtar och text passar den fint in på julen. Och det bästa av allt. Den rymmer massor med paket! Stora, små, långa och korta. Numrerade paket med namn på.

Glad Lilla Jul på er alla!

DSC_0152

DSC_0153

DSC_0157

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s