Brokista

Vi skulle behöva en vinter med -20 grader, hård is och lagom med snö. Men vi är inte där riktigt än. Men vädret har varit perfekt för att förbereda för brokistan. Trots att jag varit lite inaktiv och hoppat på kryckor och gipssko de senaste 8 veckorna så har ändå Peter fått massor gjort. Bryggan vi har är i kortaste laget och behöver förlängas så att båten får bättre plats i skydd mot vinden. Träd har sågats ner och kapats till. De ligger nu och väntar på grävaren.

IMG_0676

På själva kistan är stommen gjord så att vi kan påla igenom den. Idag skall den brädslås och sen börjar väntan…på minusgrader och tjock is. För att få ut kistan och grävaren på isen behöver den vara tjock. Måtte vädergudarna vara med oss denna vinter så vi får allt på plats.

IMG_0674

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s