Strandbastu

För några veckor sedan gick det iväg ett litet kuvert till byggnadsnämnden. Ett litet kuvert med stora drömmar.

En dröm om en alldeles egen strandbastu. Nu har vi ”lånat” grannens (min mors) bastu tillräckligt länge och har känt att vi en vacker dag skulle vilja ha en egen. Funderingar och drömmar blev till ritningar. Och ritningar och ansökan skickades in.

bastubyggnad

Att ta steget från planering till ansökan blev inte så svårt. En väninna till mig tipsade om floorplanner. Ett program där jag kunde skissa upp vår befintliga strandbod och pergola. På det sättet fick jag se hur vi kan bygga ihop bastun tillsammans med det vi redan har. Och det bästa av allt är att brevet kom i postlådan igår. Vi har fått bygglov 🙂 Detta år börjar otroligt bra!

Screen Shot 2015-01-29 at 9.26.34 PM

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s