En vår utan snö är toppen!

Tänk vilket härligt väder vi haft i helgen. Vädernissarna utlovade snö, regn och blåst men inte i Kajtovik. Blåsigt har det varit, men lördagen var helt fantastisk ändå. Söndagen har varit helt okej. Inte särskilt mycket sol men ute har vi ändå varit.

Vi fick lite stenar levererade här i vecka. Så efter morgonkaffet på lördagsmorgon var det bara att bege sig ut i solskenet. Vissa gånger njuter vi lite extra av att ha morgonsol. Dags att kavla upp ärmarna då…

Och som vanligt kan jag inte ta åt mig äran får vad som händer i vår trädgård. Bortsett från att komma med idéerna då 😉

Men visst har jag varit med och hjälpt till. Lyft lite, hämtat grus och serverat lite dricka. Återigen är man stolt över vad som blir till på bara en helg! Fyra pallar avklarade och fem pallar kvar. En vår utan snö är toppen!

IMG_0923

IMG_0924

IMG_0926

IMG_0927

IMG_0931

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s