Time flies…

Det är påsk nu. Redan. Hann inte ens pynta något björkris. Vilket är tur för jag är ändå allergisk. Ibland känns det som jag har energi till 200 procent. Men ibland undrar jag bara…..vart tar tiden vägen? Veckan före påsken var intensiv och även dagarna innan. Hockeyavslutning, skolbesök och arbetsresor på agendan.

Nu väntar vi med spänning på våra gäster från Slöinge. Vänner vi träffade för bara ett år sedan, på vår julsemester på Fuerteventura. Ett år har gått och nu får vi träffa dem igen. Spännande. Visste du att SIA glass har sitt ursprung från Slöinge? Coolt!

För några veckor sedan låg energinivån högt och jag plockade fram mina målarprylar. Dags att skapa. Lite nya stenar som skall få pryda våra bord på utsidan på sommaren. Koordinater, citat och symboler fick jag till. Nu inväntar jag nästa energikick.

Glad Påsk till släkt, vänner och andra! Hoppas vi får fint väder också.

IMG_0948

IMG_0955

IMG_0952

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s