Ledig fredag…

Efter en vecka med långa arbetsresor var det skönt att få en ledig fredag. Lillfröken fick ledigt från dagis för att göra mig sällskap. Vi bor med stranden mot öster och morgonsolen påminde oss om att det är dags att bege sig ut. Så på med kläderna och ner mot sjön bar det av. I Strandboden passade Miranda på att rita och spela lite.

image Själv tog jag itu med sandstranden. Krävs alltid fix för att få den i skick till sommaren. Skottkärra, spade och kratta redo. Men inte gör det mig något att stå vid stranden en hel fredag. Speciellt inte när solen var med oss hela dagen. Så nu är Beachen i Kajtovik redo att användas igen. Bara 13 grader i vattnet igår 😉

IMG_1180 image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s