Fixet till vårt strandhäng…

Semestertider i viken. Vädret har varit minst sagt omväxlande. Dagarna varvas med besök av vänner, trädgårdsfix och familjemys. Temperaturen i vattnet visar 18-19 grader så vi alla vågar oss i. En gammal en fungerar som torkställning till barnens alla badkläder. Skalad, slipad och målad.
IMG_1717

Gamla fönster fick en funktion nere i vår Pergola. Idag blåser inte nordanvinden rakt igenom utan vi kan sitta i lä och skugga i vår pergola. Rutorna blev tillskurna i rätt mått och det är två lister på varsin sida som är limmade och spikade för att hålla rutorna på plats. IMG_1725

IMG_1735

IMG_1721

Alla dagar eller kvällar ser kanske inte ut som just denna. Men de dagar som är så här stilla, är helt enkelt bara magiska. IMG_1740

Sen har jag haft en önskan till vårt strandhäng. Jag vill ju inte vandra upp till huset när jag blir törstig,…..på vatten ;-). Och allting kan vi inte bygga. Så vi köpte en HUSKY. Passar perfekt in i hörnet i vår strandbod och fyller funktionen med att hålla drickat svalt. IMG_1720

Att solen inte visar sig alla dagar gör inte så mycket. Vi njuter lite extra de dagar den är med oss istället!
IMG_1726 Önskar er alla en fortsatt trevlig sommar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s