Tid för återhämtning…

Är när jag själv får varva ner totalt och inte har något bokat. En helg som jag får göra precis vad jag vill. På fredagskvällen var båda syrrorna uppbokade, så minstingen fick egentid. Hon hade vid något tillfälle önskat sig en teckning av sin mor och i vardagsstressen har jag bara viftat bort det. Efter två timmar var Miranda och jag klara. En minion och en otroligt fin och vacker häst. Då blir man stolt. När man ser hur fint hon kan rita och inte ens vill ta en paus under dessa två timmar. 🙂

IMG_2419

Lördagen började ute i trädgården. Där jag pysslar…och njuter. Samlar upp lite löv med gräsklipparen. Konstaterar att solen kikar fram lagom tills fikat. Vinden ligger helt rätt och det blåser inte särskilt mycket. Perfekt för att elda och grilla korv nere i pergolan. Kidsen är med, så också deras 100 mjuka kompisar. Det blev en skön lördag.

IMG_2433

Och att alla projekt inte är klara gör absolut ingenting. Det kommer en vår när vi är ivrigare än någonsin och fyllda med energi. Det är då det är perfekt att kunna titta i gropen som blev kvar. Dammen. Nu tar vi paus och planerar dammen under vintern, så blir det ett härligt projekt att ta itu med när våren visar sig i Kajtovik.

IMG_2424

Ha en fortsatt trevlig helg alla!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s