Bastubygget tar vid…

Yes, det är fullt möjligt. Att bygga bastu mitt i smällkalla vintern med stora snöhögar utanför dörren. Den byggs ju inomhus och imorgon får jag första ”sneakpeaken” innan jag far på jobb. Så spännande. Längtar redan. Planeringen är igång så något positivt för min kreativa sida är att jag får äntligen vara med på ett hörn igen.

IMG_2806

IMG_2801

Färg då? Uppriktigt sagt så var vi nog på det klara från början. Bastupanelen inne i bastun kommer att bli svart. Pinterest har övertygat oss igen. För att toppa den mattsvarta panelen har vi valt ut en ljus plastmatta med glitter i. Yes, Crazy och definitivt inte standard. Tror det blir riktigt läckert.

Och imorgon är det dags att kika på belysning. Bilder från projektet kommer inom kort.

Just Love It!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s