Pergolan sprider sig…

Ja det är inte pergolan i sig som sprider sig, utan våra bilder på Pinterest. Det börjar äntligen ta fart åt det håll vi vill. 

Jag vill själv använda Pinterest och andra sociala medier som en idébank. Där jag hittar inspiration att bygga vidare på drömmen. Dela, dela och dela…det är super spännande att få se hur andra bygger, renoverar eller löser saker i trädgården eller hemmet. Och vår Pergola    har äntligen blivit intressant för många. Glädjande och roligt. Varje dag ökar pins med 3-7 st vilket är roligt att följa. Hoppas ni hittar mera inspiration på bloggen. Trevlig kväll på er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s