Pergola

Hej på er! 

Vill passa på att önska er trevlig lördag och dela bilderna på vår pergola i ett och samma inlägg. Våren är på intågande och många av oss spånar på trädgårdsfix och trädgårdsdrömmar. Då jag märkt att pergolan är något som många söker på så vill jag också lyfta den lite. Så här kommer bilderna samlade från ett av våra mest lyckade projekt. Pergola med soffa och eldstad.

 Enjoy!


4 reaktioner på ”Pergola

 1. Hej,
  Väldigt fin pergola!!! Vilken färg har du använt och är det vanligt virke eller tryckimpregnerat?

  Mvh
  Pernilla

 2. Åh, vad mysigt ni har gjort! Funderingar på någon typ av liknande pergola ovanför där vi har matbord och grill. Min man är dock lite för glad i tryckimpregnerat, det blir ju fint med tiden me tar så lång tid… Tycker du att det håller bra med svart utelasyr, har ni behövt lasera om den än?
  Jättefint och smart med armeringsjärn. Jag har armeringsjärn i mina odlingar.
  MVH
  Lisa
  majamyra.se

  • Hej
   Tack så mycket. Ja vi är supernöjda över pergolan och mycket nöjda med den svarta lasyren. Jag har laserat om allt 1 gång på 7 år så jag skulle säga att vart 3:e år ör bra om man ger behandling. Beror såklart på hur pergolan är placerad och utsatt för sol.

   Lycka till med era framtida projekt. Och roligt att du kikade in hos mig 🙂

   Hälsningar,
   Camilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s