När gammalt möter nytt…

Semesterns lata dagar ger mig äntligen tid att bara gå runt och hitta idéer i inredningsbutiker och på våra Secondhandställen och loppisar. Älskar det!

Först fick jag ett så vackert kort av mina vänner till min födelsedag och en blomma av en annan vän. På Emmaus Byggretur hittade jag en snygg skål för vår ros och en flaska som fick guldfärg på sig.  Gräs och rönnkvist utifrån. Så här fint blev det när nytt möter gammalt och någon ful dikesväxt får ta plats. Gillar småpysslet och bordet i sovrummet fick lysa upp lite.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s