Kräftskiva i vännernas pergola

Att bygga någonting och sedan verkligen få användning för det är ju det som vi alla önskar oss allra mest. Som när du köper en fin båt. Då vill man ju verkligen få nytta av den och hinna med att använda den. Igår var det kräftskiva för andra året i rad hos våra vänner på Solberget.

De har byggt en pergola som flyter ihop så bra med terassen och huset. Bra med sittplatser och avställningsytor. Bambu planterat i krukor och lådor. Wow, får man väl säga. Jag ser redan framemot nästa år, ifall de bjuder in till en mysig kräftskiva då också. Bra jobbat där familjen Helin, så otroligt snygg!

Vänners pergola

Image

Kräftor

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s