Hur var det med de små projekten?

Har vi sagt att vi inte skall ha några stora projekt denna sommar? Men hur var det med de små? Kanske vi ändå skulle klämma in ett kaninbursbygge….så har vi något att göra när vi har en liten lucka i dagens pressade schema.

Själv blev jag sjuk. Seg förkylning som säkert inte blev bättre att ränna på roliga fester. Men Lilleskutt ville flytta in och Fridolf vår andra kanin ville inte ha någon inneboende. Så hur gör vi? Jag ville ha en enkel bur som inte tog tid….Peter ville att de skulle ha ett slott.

Han fick pluspoäng hos döttrarna kan jag säga. Radhuslägenhet liksom. Fridolf njuter och vår lurviga familjemedlem Lilleskutt fick flytta in.

Lyxigt!

IMG_3119

Lilleskutt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s