Trädgårdsmuren tar form…

När tiden finns hittar ni mig grävande innanför muren. Nu är muren uppe och så gott som klar. Dock är den inte fylld. Vilket jag antar blir ett enormt jobb. Grovt grus och massor av fyllning och jord. Innan det blir gjort behöver alla växter som ligger längst ner i slänten, grävas upp. Detta hör inte till det roliga i projektet. Men jag gör det så gärna när jag redan nu kan se framför mig hur fint allt blommar på sensommaren…..om jag hinner klart tills dess.

Så undra inte var jag är i vår. Ni hittar mig grävande med näsan i jorden, innanför muren. 🙂

IMG_0708

IMG_0710

IMG_1048

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s