Köket blir lite uppfräschat

Hello, länge sen sist!

Det är bara att gilla läget. Det är lite mörkt och murrigt ute och kreativiteten ligger lite på is. Inte bara för att det är vinter utan för att det hänt mycket annat också. Men vi var lite kreativa sent i höstas och tog itu med köket. Köket med den läckande kranen, hällen med två fungerande plattor och den otroligt fula och fläckiga diskbänken.

Köket är från början grålaserad ek och jag måste säga att jag älskar färgen på våra köksluckor. Så den får leva med ett bra tag till. Men när vi ändå behövde köpa ny kran och fixa med ny häll så kaklade vi om och lade nya bänkskivor också. Vi gick från beige till helsvart….och jag gillar det massor.

Att få bort kakel var väl inte så skoj. Alltid tråkigt att förstöra. Men när allt kommer på plats och man får se resultatet, då var slitet värt allt besvär. Idag räknas köket som tipp topp och klart efter att vi även fick vi de svarta elarmaturerna på plats. Nöjd och otroligt tacksam för hjälpen vi fått med el, vatten och kakelläggning också.

Före:

1a

img_4436

img_4551

Efter:

img_5419

img_5426

img_5430

img_5421

Ses igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s