Bygga mur…

Igår när jag kom hem från jobbet stod det ca 450 stenblock på parkeringen. Projekt bygga muren i största slänten. Ett projekt som för mig har funnits med i 10 år men som vi aldrig riktigt orkat med. Det har liksom fallit längre och längre ner på ”to do” listan.

Men nu är stenarna här. Vi har ingen snö och våren är på intågande. Så vad passar inte bättre än att få ordentligt kroppsarbete utfört. Dags att kavla upp ärmarna nu och sätta igång! Så småningom får ni se lite bilder på hur det går. Jag tror att det kommer att bli riktigt snyggt när det är klart. Tjingeling!

IMG_0912

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s